A bokszoló megölte a nőt, aki babát várt tőle

A Puerto Rico-i bokszoló feladta, Felix Verdejo, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte azt a nőt, aki babát várt tőle.

A helyi rendőrség eltűnt nő, Keishla Rodríguez Ortiz Megkezdődött a nyomozása ügyében, amelynek holttestét szombaton találták meg egy tóban. Rodríguez és Verdejo évek óta léteztek, a nő egy hónapos terhes volt, de a bokszoló el akarta kényszeríteni, hogy elhagyja a babát.

Verdejo és egy másik ismeretlen személy csütörtökön találkozott Rodríguezzel, majd amikor a nő beszállt az autóba, a bokszoló elé ütötte és injekcióval lepte meg. Ezután Rodriguez kezét és lábát összekötötték, majd a testére betonlapot rögzítettek, és egy hídról a tóba tolták, Verdejo pedig lelőtte a nőt a hídról.

A mobiltelefonra vonatkozó információk alapján a rendőrség megtudta, kivel beszélt Rodríguez, mielőtt eltűnt, és a hídon lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, hogy a sávon parkoló fekete jármű Dodge Durango de la Verdejo volt.

A New York Times azt írja, hogy Verdejo hétfőn jelenik meg a bíróságon. A 27 éves bokszoló a 2012-es londoni olimpián versenyzett, a könnyűsúly kategóriában bejutott a negyeddöntőbe, ahol a későbbi győztes Vaszilij Lomachenko verte. Ezután egy profit támogatott, 29 meccséből 27-et nyert, a legutóbbi japán Nakatoni masszázs 2020 decemberében legyőzte a TKO.