A BL egy ponton ismét otthagyott, így Gattuso ismét leesett a padról

Aurelio De Laurentiis a klubelnök ezt bejelentette Gennaro Gattuso elhagyja az SSC Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzői posztját.

Az elnök és az edző viszonya egy ideje megromlott, ezért Gattusónak akkor is távoznia kellett volna, ha a Bajnokok Ligájáért harcolt, de ez lehetett az utolsó menedékhelye. De a csapat nem verte a Hellas Veronát, hogy bezárja a Serie A-t, így aztán Cristiano Ronaldo A Juventus, aki nélküle nyerhetett, elöl volt, és kiesett a negyedik helyről.

Ez már a második alkalom, hogy Gattuso lemaradt a BL-pontról, 2019-ben az Inter9-ben az AC Milan edzőjeként ötödik lett.

Gattuso 2019 decemberében Carlo Ancelottit a Napoli követte a kispadon, tavaly pedig olasz kupát nyert a csapattal. Olasz sajtóértesülések szerint ő lesz a Fiorentina vezetőedzője.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!