A barcelonai edző tiszteletlen bánásmódról panaszkodik

Ronald Koeman Elmondása szerint a barcelonai vezetés és a sajtó is tiszteletlenül bántak vele, folytonos spekulációkkal a jövőjéről.

A spanyol sajtó régóta állítja, hogy a klub korábbi játékosa, Xavi Hernandez cserélje le a holland szakembert, Joan Laporta és a klub elnöke a hét elején elismerte, hogy ezen a nyáron változások történhetnek.

“Jobban tiszteletben kell tartanunk az edzőt és a játékosokat. A szezon hajrájában nem éreztem a klub támogatását, majd bizonyos dolgok megjelentek a sajtóban. Nem érdemelünk ilyen bánásmódot “- mondta Koeman.

Tudom és elfogadom, hogy itt nagy a nyomás, de néha azt gondolom, hogy van olyan kultúra ebben az országban, ahol a média részt vesz az edző jövőjében. Szerintem ez tiszteletlen.

2020 augusztusában Koeman elfogadta a Barcelona kétéves ajánlatát, amelynek következtében lemondott holland szövetségi kapitányi posztjáról.

Bár a csapattal megnyerte a Király Kupát, a bajnokságban csak a bronzérmet szerezte meg.

A klub azonban 2007 óta először rosszul végzett az első két pozíciónál.

Amikor a jövőjéről kérdezték, Koeman azt mondta, hogy nem beszélt az elnökkel, és nem tudta, hogy edző marad-e.

“Tudom, hogy változtatnunk kell a siker érdekében. Ha azonban ez új edzőt vagy új játékosokat jelent, akkor ezt közölni kell “- tette hozzá.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!