A Barcelona felháborította, egy tizenegyes bizony kihagyta a Real elleni meccset

Az El Clásico barcelonai munkatársai két bűncselekmény miatt panaszkodnak a hétvégén. Maradjunk olyan ügyben, amelyre válaszolhat Ronald Koemanés felejtsd el a másikat.

Kezdjük a késleltetett lövéssel, bár nyilvánvalóan, ha valaki Real Madrid mezben néz Ferland Mendy fegyverek használata Martin Braithwaite-tel A “Találkozó” “könnyű hibának”, ill

A labdarúgásra vonatkozó, jelenleg vita tárgyát képező szabályrendszer nem ismeri a „tévedés” vagy a „tévedés” kifejezést, de tudja, hogy „visszavonás”. Ebben az esetben természetesen nem a jól ismert pólóról beszélünk, amely akár fél méterig nyúlik, vagy a levegőben tartott kézről, hanem

Mendy elég erősen húzza meg Braithwaite-t, hogy elinduljon az egyensúlya, elveszítve a labda és a saját teste uralmát.

A kapu mögötti kamera helyzetéből az is látszik, hogy az egyébként eredetileg nevezett, de megsérült játékvezető Antonio Mateu Lahoz nevét a helyén Jesús Gil Manzano be volt takarva, látóterében “bent” volt – vagy nem a tetőről mozdult el – nem ő irányította a helyzetet.

Meg kell jegyezni, hogy a VAR alkalmazása csak ilyen helyzetekre vonatkozik, bár – a rendelet szerint – csak a választottbíró kezdeményezheti a felülvizsgálatot. Ajánlhatják a mérkőzést a játékvezetőnek a VAR helyiségben. Sajnos nem tudjuk, hogy milyen kommunikáció zajlott a felek között, mindenesetre a játékvezető által kevéssé ellenőrzött jelenet ellenállt volna a VAR alkalmazásának.

Még a szimulációról sem érdemes vitát nyitni, mert ebben az esetben nem az a helyzet, hogy Braithwaite hamis látszatot akar kelteni a játékvezető megtévesztése érdekében, hanem szembesülnek vele. Ez nem egy normális kapcsolat felnagyítása vagy egy kapcsolat keresése a kezdetektől, esetleg esés nélküli esés, hanem visszavonás. Nem Braithwaite, de Mendy teljesen meggondolatlan.

Ehelyett meg kell jegyezni, hogy egy ilyen szabálytalanság felvet néhány kérdést: mi lehetett Mendy fejében, amikor megkezdte mozgalmát? Martin Braithwaite majdnem elhárította a reduktort, és elhárította az egész bal oldali védelmet, de a lövés egyenesen a kapus karjába került.

Tehát a helyes döntés a büntetés lett volna, majd Zinédine Zidane megjegyzése az öltözőben Mendynek, miszerint ha valaki a spanyol ötödik osztályban szabálytalansággal “megoldja” ezt a helyzetet, akkor is elmegy, ott játszik, de ekkor szinten ez elég súlyos.vina.

Ousmane Dembélé az első félévi helyzet már inkább vélemény. Juan Andujar OliverA madridi Marca sportmagazin szakértő játékvezetője szerint nem beszélhetünk büntetésről, sőt, sok lassulás után sem létezik olyan pillanat, amely meghaladja a normális “találkozó” problémáját.

A francia csatár belépett a védőkbe, szorította őt védőkre szorulva, és a nagy harangban a labda alá esett és felborult. Az a tiszta kapcsolat, amelyhez ezúttal büntetőrúgást igényelne, nem látszik a lövésben – ez a legkézenfekvőbb ismétlés a kapu mögött.

A videó 00.48-kor látható esete:

Hozzá kell tenni, hogy valóban hálátlan esetről beszélünk, mert ebben az esetben vagy másoknál nagyobb lehet a potenciális érintkezések száma négyzetméterenként. Ha valaha is, ilyen helyzetben valóban röntgenre van szüksége – de a játékvezetőknek már van videójuk.