A Barca elnöke lebuktatja a német edzőt

Spanyol levelezés szerint az FC Barcelona nem akarja megtartani Ronald Koeman vezetőedző, helyette otthagyta a Bayern Münchent Hansi Flickre fogfájás.

Az RAC1 jelentés szerint Joan Laporta az elnök számára a német edző az első számú jelölt, és még telefonon is jóváhagyták. A spanyolok szerint Flicket érdekli a lehetőség, de szóban megállapodtak ebben a DFB-vel Joachim Löwöt nyáron a válogatott élére léphet.

Bár a Barcelona 19 veretlen bajnok sorozatát produkálta, áprilisban kiesett a Real Madridból, és egy fordulóval a torna vége előtt biztosra vette, hogy nem tudja megnyerni a La Ligát. A Bajnokok Ligája is fájdalmasan ért véget a katalánok számára, így ebben a szezonban csak a King-kupa győzelme jött Koemannal.

Flick 2019 novemberében vette át a Bayernt, amellyel azóta mindent megnyertek, és a Bajnokok Ligája történetében elsőként százszázalékos győzelmet arattak tavaly. Azonban ebben a szezonban a Bayern már elbúcsúzott mind a BL-től, mind a német kupától, amelyet a Bundesliga megnyerésével lehet megvigasztalni, hiszen öt fordulóval vezet az RB Leipzig előtt öt fordulóval a döntő előtt.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!