A bajnok Fradi Fehérváron sem fékezett

A már bajnok Ferencváros 2–1-re nyert az ukrán Alekszandr Zubkov két góljával a Fehérvár vendégeként az NB I labdarúgójának 31. fordulójában.

Campionana vezetést szerzett 36 perc elteltével, amikor egy jobbról érkező lövést egy jobb oldali lövés következett. Kovács Dániel A kapus megpróbált becsapni, de Zubkov az ötös belsejébe szerelte, így a labda a hálóba gurult (0-1).

A szünet után a Fradi növelte előnyét, és egy ugrás után Zubkov ismét eredményes volt (0-2).

Ezt követően Fehérvár megpróbált, de sok hibával és kevés meggyőződéssel támadott. Így nem tudott komoly helyzetet kialakítani a vendégek kapuja előtt, egészen a 82. percig, amikor talán a belső cselekvés első formája futott a pályán, amelynek végén Nikolics Nemanja szépített, ezzel megállapítva a végeredményt 1-2.

NB I, 31. forduló

MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)
Székesfehérvár, zárt kapuk mögött
v.: Andó-Szabó
Fehér vár: Kovács D. – Bolla, Rus, Musliu, Stopira – Dárdai (Bamgboye, 57.), Nego, Rúben Pinto (Alef, 79.), Petrjak – Zivzivadze (Houri, 70.), Nikolics
FTC: Bogdán – Botka, Mmaee, Dvali – Wingo, Szomália, Laidouni (Bécs, 78.), Heister – Zubkov (Baturina, 70.), Isael (Gera D., 70.), Mak (Tokmac, 70.)
viselet: Nikolics (82) és Zubkov (36, 54)