A 19 éves motoros hatalmas bukása után belehalt sérüléseibe

A svájciak meghaltak Jason Dupasquieraki balesetet szenvedett a Moto3 szombati kvalifikációjában a motoros gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíján.

A 19 éves motoros kilenc kör alatt elesett, a japánok pedig mögötte voltak Szaszaki Ajumu odament a svájci pilótához, aki öntudatlanul csúszott az aszfalton. Ezután mentővel a firenzei kórház intenzív osztályára szállították, de vasárnap kiderült, hogy életét nem lehet megmenteni.

Dupasquier az egyik nagy tehetség volt ebben a sportágban, az összesítésben a tizedik helyen végzett, és minden ponton ebben az évben végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!