8 ok az extrém sportok elkerülésére

Az emberek olyan extrém sporteseményeket és tanfolyamokat hirdetnek, mintha valami biztonságos és hűvös dolog lenne, amit meg akarsz csinálni. Ha! De ez nem! Ez egyáltalán nem olyan, mint sakkozni tanulni vagy menő filmet nézni.

Ezért:

1. Megsérülhet vagy meghalhat.

Nagyon meggyőzően hangozhat, hogy az autóbalesetben elhunytak aránya magasabb, mint az ejtőernyőzés miatt elhunytak aránya. De nem számít, milyen statisztikákat mutatnak neked, az igazság egy – te tud meghal vagy legalábbis súlyosan megsérül, amikor extrém sportokat űz. Ez folyamatosan történik.

És tudod, természetesen azok, akik nem csinálnak ilyen hülyeségeket, örökké élnek.

2. Pénzbe fog kerülni.

Minden extrém sport igényel bizonyos felszerelést. Egyes sportágak, például a gördeszka olcsóbb, egyeseknél a búvárkodás drágább – de az extrém sportok gyakorlása kivétel nélkül a nehezen megkeresett pénz egy részébe kerül.

Nem sokkal jobb ötlet pénzt költeni divatmárkás pólókra vagy menő szerkentyűkre?

3. Időbe telik.

Az extrém sportok gyakorlásához legtöbbször meg kell menni egy különleges helyre valahova (víz, hegy, domb). Időbe telik az odaérkezés, időbe telik a gyakorlás, időbe telik a hazaérkezés, időbe telik a pihenés. Előfordul, hogy az extrém sportok minden szabadidődet lefoglalhatják.

Nem szomorú? Ezt az időt olyan nagyszerű tevékenységekre használhatja fel, mint a videojátékok.

4. A karriered szenvedhet.

Az extrém sportok nemcsak az idődet foglalják el, hanem az agyat is. Gondolni fog erre, a jó időre, a következő jó alkalomra. Ez gyakran megöli a motivációt a munkahelyen, és csak a munkanap végéig vár.

Sokkal jobb, ha jó alkalmazott vagy, növekedsz a karrieredben és jó stabil fizetést kapsz!

5. Lehet, hogy beleszeret.

Kétféleképpen lehet beleszeretni – először is nagy valószínűséggel beleszeret az extrém sportokba, amelyeket űz. Ez olyan rossz a már említett ok miatt. Másodszor, beleszerhet néhány partnerébe, egy oktatóba vagy oktatóba.

Milyen kínos helyzet, sokkal jobb maradni a komfortzónában, és kerülni az őrült dolgok megszerettetését.

6. Rosszul fogja érezni magát, ha nem tud gyakorolni.

Hiányozni fogja extrém sportját, amikor éppen dolgozik, amikor messze van a megfelelő helytől, amikor nincs ideje vagy pénze, ha nem jó az idő … Mindig hiányozni fog. És hiányzik valami, hidd el.

Az élet sokkal fájdalommentesebb, ha nincs mit veszítenie és veszítenie, igaz?

7. Régi barátaid azt hiszik, hogy őrült vagy.

Fogadok, hogy megteszik. Képzelje el, hogyan fognak kinézni, amikor azt mondja nekik, hogy pénteken nem csatlakozik a bulihoz, mert korán kell kelnie és ejtőernyőzni. Azt fogják gondolni, hogy hülye vagy. Sokuk unatkozni fog, amikor lelkesen mesél nekik a hegyikerékpározás terén elért legújabb eredményeiről. Néhányan még rosszul is fogják érezni magukat, ha az extrém sportok eredményeként egyre jobb lesz.

És gondoljon csak egy percre, amikor sérülései vannak. – Mondtam, ezt mondtam neked!

8. Elveszíti érdeklődését néhány rendszeres tevékenység iránt

Egy extrém sport sportolása annyira megmosja az agyad, hogy lehet, hogy már nem érdekel néhány olyan szokásos tevékenység, amelyet most élvezel. Ez nem csak munka. Téged már nem érdekelnek érdekes dolgok, például tévéműsorok, videojátékok nézése és még vicces tesztek elvégzése a Facebookon.

El tudod képzelni ezt? Szörnyű!