791 kihagyott nap után visszatért a magyar válogatott

Simonetta bolygó a válogatott kézilabdázója 791 nap után ismét mérkőzést játszott a francia Chambray Touraine színeiben. A 27 éves jobbszélső – aki a következő szezonban két szezont játszik a Debrecenben – az M1-nek elmondta, hogy már régóta érezte a mérkőzés izgalmát, de amikor pályára lépett, azonnal eltűnt.

A találkozó után, amikor rájöttem, hogy valóban a pályán vagyok és gólokat szerzek, rendkívül boldog voltam.

– mondta Planet, aki kétszer olyan sikeres volt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Metz ellen 23 perc alatt, a vasárnapi meccsen 35–25-re kikapott.

Rámutatott, hogy egy nagy kő esett le a szívéről, amely visszatérhet, és az elmúlt két évet hullámvasútként jellemezte. Mint mondta, nagyon pozitívan kellett gondolkodnia, de történetesen nagyon negatív volt, mert volt, amikor semmi sem jött be neki, és ami csak fájhatott, az fájt.

“Néha elveszettnek éreztem magam a védekezésben, de nagyon tetszett a játék. Jó kezdet volt, remélem, hogy az elmúlt három meccsemen még jobban segíthetek a csapatnak. Levetkőztük a visszatérés stresszét, fontos találkozók várnak ránk, mert szeretnénk megszerezni az ötödik helyet és az Európa Kupa indulási jogát “- mondta Planeta.

A lövő elmondta, örül, hogy már a kezdetektől ott lehet a következő szezon alapozójában, mert tudja, hogy még mindig nagyon sok munka vár arra, hogy újra jobb legyen.

Ami a női válogatottat illeti, az olimpiai résztvevő elmondta, hogy célja a válogatottba való visszatérés, de tisztában van azzal, hogy bármennyire is szeretne ott lenni a tokiói ötkarikás játékokon, ez nem valóság. pillanatnyilag.

A Planet válogatott mindkét Achilles-ínját 53 alkalommal kellett megműteni, a francia együttes 2017 óta konszolidál, a válogatott eddig három Európa- és egy világbajnokságon játszott.