7 ok, amiért az abseiling a legjobb kaland sport

Felhívjuk az összes adrenalin-junkert, mert az Abseiling gyorsan a világ egyik legnépszerűbb extrém sportjává válik! Az érzelmek, a szélsőséges hétvégék és hasonlók keresői gyorsan rájönnek, hogy a lemerülés miért tökéletes kifogás a kollektív egészség tesztelésére.

A rafting, a függőleges felületre való felmászás gyakorlata eleme a hegymászásnak, a 18 szárazföldi kaland / extrém sport egyikének. Az egyetlen emlékeztető veszélyesebbnek tekinthető, mint maga a mászás. A rajongók és rajongók kifejlesztettek egy megoldást erre a földi sportra a kínálatában.

Miért tartják tehát az emberek a rappert a valaha volt legjobb kalandsportnak!

1. Rendkívüli magasságok – A hegymászás, a rappelés egyik alkotóeleme teljesen megmutatja, milyen magasan mentél keresztül egy teljesen más módszeren. Használja a megszokott hegymászó felszerelést, majd tegye meg az első lépést a bordákon, egy függőleges élen, amely egy teljesen új dimenzióhoz vezet. A függőleges felülettel maga felé nézve ez csak egy hatalmas hely, amelyet csak egy növekvő állat láthat rendszeresen.

2. Nagy kockázatú elem – A kalandos sportok elsődleges kritériuma a gyors kirakodás az egyik legnagyobb adrenalin-hullám eufóriájával tölt el, amikor 60–500 méter magas függőleges terepen ereszkedsz le, csak hevederrel és kötéllel, amely teljes súlyodat támogatja.

3. Magas szintű fizikai megterhelés – Nem csak arról van szó, hogy lógunk, kapaszkodunk a kötélbe, és arra várunk, hogy lába megérintse a földet. A bántalmazás sok testi és szellemi koordinációt igényel. Felfüggesztett állapotában sok erőfeszítést igényel, hogy elkerülje az ellenőrizetlen spirálozás vagy a test függőleges felületen történő ütését. A lemorzsolódás sok alacsonyabb testerőt alkalmaz, az ereszkedés során a lábadat és lábadat támaszként és egyensúlyként használod.

4. Nagyon speciális berendezések – A kalandtámogatás meghatározó tényezője. A résztvevők túlélése során erősen speciális felszereléseket alkalmaznak az emlékeztető során. A kötelek, ereszkedő felszerelések, késleltető eszközök, karabinerek, hegymászó hámok, mászó sisakok, horgonyok, kesztyűk, térdvédők és kartámaszok elengedhetetlen felszerelést jelentenek a rappeléshez.

5. Határok kitolása – A lemorzsolódás abszolút tevékenység a küszöbértékek újrafelfedezése, valamint az ember fizikai és szellemi határainak megtörése érdekében. Abszolút őrületre vágysz? Változtasd és készíts egy ausztrál stílusú emlékeztetőt!

6. Kevésbé vert pálya – A lehetőségek végtelenek! Ez nem korlátozódik a hegyvidéki terepre, több tucat rappelő hely bőséges, látványos kilátással kiegészítve. Mivel ilyen befogadó sport, a rappellel történő kirakodásnak ugyanolyan helye lehet egy hegynél vagy kanyonnál, vagy olyan tipikus, mint egy régi hídnál, a legmagasabb felhőkarcolónál vagy akár a hatalmas vízeséseknél. Minden csökkenési élmény teljesen különbözik a másiktól, ami miatt mindegyik letölthet valamit, amire számít.

7. A félelemfaktor – A kalandsportokat úgy tekintik, hogy célja az, hogy lenyűgözzék az embereket azzal, hogy képesek olyan dolgokat csinálni, amelyek nem normálisak, vagy amelyeket nem is szabad elvégezni. Ez a megértés az emberi korlátok egyik fő forrásából – a félelemből – származik. Az abseilingnek mindenütt “F” betűje van. Annál is inkább az adrenalin végső növekedésére számíthatunk.

Az abseiling rendkívül szórakoztató és izgalmas sport. Mint minden kaland sportnál; a teljesítmény eufórikus maximuma függőséget okoz. A lemerülés olyan tevékenység, amely tolerálja ezt a vágyat. 100 méterrel magasabban, vagy vadabb helyen haladjon. A lehetőségek végtelenek, mindegyik magas kábelekkel és adrenalinnal rendelkezik! Akkor miért ne engedné el az emlékeztetőt!