37 év után menesztették, sírva hagyta a Barca kapusát

Barcelona új elnöke, Joan Laporta A klub megérkezésével mélyreható változások történtek a felosztásokban, így a klub legendája, a világbajnok kapus David Barrufet sportmenedzseri posztjáról menesztették.

Az 50 éves sportmenedzser 1984 és 2010 között játékosként szolgált a klubnál, 22 év élén lépett fel, összesen 71 cím, köztük hét Bajnokok Ligája, 11 bajnoki cím, nyolc Király Kupa, két KEK és egy EHF Kupa.

2005-ben világbajnok volt a válogatottal, 2000-ben és 2008-ban olimpiai bronzérmes, 1996-ban, 1998-ban és 2006-ban Európa-bajnokságon ezüstérmes volt, 2000-ben pedig harmadik Európa-bajnok.

Spanyol források szerint Barrufet könnyeivel küzdve búcsúzott az öltözőben lévő játékosoktól.

37 év után elbocsátották őket

– Ő mondta.

Az új kézilabda-igazgató 49 éves Xavier O ‘Callaghan aki 1990 és 2005 között a Barcelona csapatában játszott.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!