25 év után Anglia ismét elődöntőről álmodik

D csoport keretrendszer.

Anglia

Kapusok: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton)

Védők: Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Farkasok), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Athletic), Kyle Walker (Manchester City)

Középpályások: Jude Bellingham (Dortmund), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds United), Declan Rice (West Ham), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Dortmund)

Csatárok: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City)

Horvátország

Kapusok: Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), Lovre Kalinić (Hajduk Split), Simon Sluga (Luton)

Védők: Borna Barišić (Rangers), Domagoj Bradarić (LOSC Lille), Duje Ćaleta-Car (Marseille), Joško Gvardiol (Lipcse), Josip Juranović (Legia Warszawa), Dejan Lovren (Zenit), Mile Škorić (Eszék), Dom Beșiktaș), Shime Vrsaljko (Atlético Madrid)

Középpályások: Mateo Kovačić (Chelsea), Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Milánó Inter), Milan Badelj (Genova), Nikola Vlašić (Moszkva CSKA), Mario Pašalić (Atalanta), Ivan Perišić (Milano Inter), Mislav Oršić (Dinamo Zagreb), Luka Ivanušec (Dinamo Zagreb)

Csatárok: Josip Brekalo (Wolfsburg), Ante Budimir (Osasuna), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Zagreb Dinamo), Ante Rebić (AC Milan)

Skócia

Kapusok: Craig Gordon (Hearts), David Marshall (Derby), Jon McLaughlin (Rangers)

Védők: Liam Cooper (Leeds), Declan Gallagher (Motherwell), Grant Hanley (Norwich), Jack Hendry (kelta), Scott McKenna (Nottinghami erdő), Stephen O’Donnell (Motherwell), Nathan Patterson (Rangers), Andy Robertson ( Liverpool), Greg Taylor (Celtic), Kieran Tierney (Arsenal)

Középpályások: Stuart Armstrong (Southampton), Ryan Christie (Celtic), John Fleck (Sheffield United), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Newcastle United), Billy Gilmour (Chelsea), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor ( Celtic), Scott McTominay (Manchester United), David Turnbull (Celtic)

Csatárok: Ché Adams (Southampton), Lyndon Dykes (QPR), Kevin Nisbet (hiberniai)

Cseh Köztársaság

Kapusok: Aleš Mandous (Olomouc), Jiří Pavlenka (Bremen Werder), Tomáš Vaclík (Sevilla)

Alperesek: Jan Bořil (Slavia Praha), Jakub Brabec (Plzeň Viktoria), Ondřej Čelůstka (Sparta Praha), Vladimír Coufal (West Ham), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Tomáš Kalas (Bristol City), Tomáš Holeš (Slavia Praha), Aleš Matějů (Brescia), David Zima (Slavia Praha)

Középpályások: Antonín Barák (Verona), Vladimír Darida (Hertha Berlin), Jakub Jankto (Sampdoria), Alex Král (Spartak Moskva), Lukáš Masopust (Slavia Praha), Jakub Pešek (Sparta Praha), Michal Sadílek (Liberec), Petr Ševčík (Slavia Praha), Tomáš Souček (West Ham)

Csatárok: Adam Hložek (Sparta Prága), Michael Krmenčík (PAOK), Tomáš Pekhart (Legia), Patrik Schick (Leverkusen), Matěj Vydra (Burnley)

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!