23 éves korában a legfontosabb gólja után Solskjaer első trófeáját megnyerheti az MU-val

A Villarreal vagy a Manchester United átveheti az Európa Liga trófeáját?

Szerda este 23:00 körül megtudjuk, de a statisztikák alapján a Villarrealnak nagyon jó esélyei vannak. Az elmúlt 20 évben 15 alkalommal fordult elő a Bajnokok Ligájában és az EL-ben, amikor egy spanyol csapat találkozott egy másik ország képviselőjével, és a spanyolok tizenötször nyertek.

Ha az MU és a Villarreal párharcát nézzük, mint semleges szurkoló, akkor nem nagyon találunk biztatást, a két csapat a BL csoportkörében is játszott 2005 és 2008 őszén, és mind a négy meccs 0 – 0 lett.

MU menedzser, Ole Gunnar Solskjaer megszerezheti az első trófeáját a csapattal – pontosan 23 évvel azután, hogy helyettesnek bizonyult, hogy győztes gólt szerezzen a Bayern elleni BL-döntőben.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni írásának szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!